Фирма "Алекс - Евгени Кременлиев" разработва собствен "On-Line" магазин в когото може да пазарувате куп разнообразни продукти. А нашият екип ще подсигури бързата и безопасна доставка на желаните от Вас артикули до всяка една точка от страната в максимално кратък срок. Посетете нашия On-Line магазин ТУК.


 


 Фирма "Алекс - Евгени Кременлиев" разработва собствена лаборатория с цел подобряване качеството на продуктите си. Като се стремим да задоволим максимално изискванията на Нашите клиенти и усъвършенстваме собствените си познания в тази област. Приключенията тепърва предстоят. Очаквайте скоро и видео клипове с тестове който провеждаме.   

 


 Фирма "Алекс - Евгени Кременлиев" предлага изтегляне на 5 и 6 инчови безконечни улуци в американски стил на място, изработка на казанчета, капачки, улами и много други. Пълна цветова гама по RAL стандарт. Фирмата разполата с абкант на фирмата Van Mark с възможност за огъване на алуминизиран листов материал до 4 метра. Повече информация за предлаганите продукти може да получите на телефон 0746/30665 или на място в магазина на фирмата.

 

Връзка с нас

 м. Мацкова градина 1

 Сандански, България

 +35974630665

+35974630667

 office @ alex-ek.com

Работно време

Понеделник - Петък

08:00 - 17:00

Събота - Неделя

почивни дни